Hej hopp!
Denna veckan i Sverige har varit väldigt rolig. Alla mina nya hästar börjar närma sig start, unghästarna går framåt och det har varit så fint att träna på.
På torsdag ska Lord Photo ut i ett sulky lopp på Åby för att få ett lopp i kroppen för montelopp veckan efter. Lord Rocket startar imorgon på V75 på Kalmar och jag hoppas att han håller sig lugn…
Mr Opal gör första starten för mig på måndag med sin kära vän Mercan Balogh i sulkyn! Spår 8 sämsta tänkbara men vi tar det istället för provlopp och vill bara att han ska fungera och trava bra!
Manley närmar sig start och tror det blir den 25 på Axevalla.
Countesse Gift ska göra sin första start på Örebro den 26 och Magnus Jakobsson kör.
Hon har inte jobbat några snabba tempon, bara tungt så Jag hoppas att hon sköter sig och gör ett ok lopp. Förväntar mig ingenting då hon är stor och inte vuxit klart…
De nya hästarna som håller på att registreras in är fina! Speciellt carame och Resaca de Nando!
Carame såldes i veckan till en ny hästägare hos mig, så jag säger välkommen till Kjell Hedvall till mitt stall!!
Carame är ett 4 årigt sto från Österrike som startat 4 gånger och vunnit 3. Stor fin och välmusklad och tränar nu väldigt bra i sanden så jag är förhoppningsfull !
Resaca de Nando är ett 5 årigt sto från Italien och hon känns också väldigt fin! Härlig travare med bra skalle som vunnit flera lopp i Italien !
Star Advisor Joli tränar också fint och det känns spännande !
Parkin ska vi pröva att kvala i monte på måndag!
I Frankrike så gjorde Marshal Hackstable sitt första montelopp i går och han slutade 5a. Jag var mycket nöjd, han gick hela vägen och var i en klunga med 4 hästar över mål. Loppet var 3125 m så det var ingen lätt uppgift han fick …!
Akando ska starta söndag i Mauquenchy och Omaha gör årsdebut i Belgien på tisdag!
Nantucket ska starta i Paris på Enghien den 25 2100 m auto .
Idag åkte Solvato och Cattis hem- vi kommer Sakna er!!!!!!
Flash är dock kvar och håller ställningarna ett tag till!!
Är stolt över Marshal’s vinst i Lyon och Nantuckets prestationer gång på gång och Jeepsters 3e plats på Vincennes. Mitt Team Satu och Niclas i Frankrike- fantastiska!!
Nu letar jag efter Rix häst så det ryker!!


Source: Test