Tour Eiffel

Har vi haft problem med. Mystisk hälta som varit svår att lokalisera men nu är vi på god väg! Efter lite intervallträning Gick hon Rundbanejobb idag. 1.22/2100m.

Startar om ett par veckor om hon känns fortsatt fin.

 

Doris Palema

Fått en paus och veterinärvård. Galopperat mycket i de senaste starterna och inte heller där har veterinären lyckats hitta rätta felet men nu tror vi att det är på gång. Återbesök nr 2 sker på Tisdag. Om hon är ok då börjar vi träna igen och startar förmodligen i december månad.

 

Cargo Door

Har varit duktig hela säsongen. Fått en liten paus och behandling, och tränar nu igen för start. Han gick 4 intervaller idag, och får gå 6 på måndag.

Sugar Brodda

Har inte fungerat bra de sista starterna. Röntgad nu och ska förmodligen opereras.

 

Gianluca Boko

Vann näst senast på bra sätt, men sämre starten efter. Åtgärdad nu och ska på återbesök på tisdag. Om allt bra då startar han inom kort.

 

Saphire Horse

Behandlad i gaffelbandsgren efter kvalet. joggas.

 

Pompano Euphoria

Startar imorgon på Axevalla!

 

Ben G.T.

Trvade jättedåligt senast. Haft problem med travet de senaste starterna från och till efter comebackloppet då han vann på Mantorp. Han gås igenom just nu.

 

Davici

Kom tillbaka till oss för ett tag sedan. Ellens egna häst! Joggas efter behandling.

 

Virginia Lux

Ny Italiensk märr som gör första starten imorgon. Inte helt lätt, springer och bryter lite och känslig. Blir ett test imorgon!

 

Morotia Degato

Fin, men sen treåring som vann näst senast på ett bra sätt men senast gick det för fört för han då dom vann på en 13-tid. Startar imorgon på Axevalla. Känns fin.

 

Roc Star Joli

Två år och tränar på. Ska gå rundbana på Axevalla nästa fredag den 23:e. Innan det blir det intervaller på lätta rakbanan här hemma!

 

Orient Horse

Har problem med blod i lungorna. Vi prövar nya produkter. Tränar lätt.

 

Lutecia

Nybehandlad. Inte lätt i loppen.  Återbesök på tisdag.

 

Bagatelle

Startar imorgon efter en liten paus. Känns fin i träning.