Sitter nu på restaurangen på Axevalla med Anders och min pappa kommer snart. Det händer inte ofta att jag och Anders kan kolla på trav ihop, men nu är det breddloppsdag och vi kan sitta här ihop.. Lite klasskillnad från Vincennes som var i helgen men det är ju lite tjusningen med trav … Det händer inte heller så ofta att jag kommer ihåg födelsedagar och mors dagar och fars dagar.. Men idag briljerar jag och vet att det är fars dag…. Till och med en present har jag åt min kära Far..!
Min energi som jag har till att komma ihåg saker går ju för det mesta till anmälningar, lopp, vaccinationer, exporter osv..,,, men jag gör mitt bästa!
Ida’s Brygga som serverar på trav- restaurangen är super. Det är bättre mat på Axevalla en breddloppsdag än vad det är en V75 dag på Åby.
Service och klass på maten går inte ens att jämföra.. Har precis ätit förrätten den var extremt god.
Fick veta nu att Nantucket blev månadens häst på Axevalla och det är jättetrevligt! Middag för ägarna på V.I.P restaurangen och fint pris till skötare och täcke till hästen. Jag tycker om sådana små fina grejor som påminner om det fina jobbet alla inblandade gjort. Organdi d’or fick ju detta pris förra månaden.
Nästa vecka ska jag till Solvalla med Lord Photo och Organdi, och på onsdag till Jägersro med Sundbo Lava.
I Frankrike är det lugnt nu ett par dagar men på onsdag startar parkin i Bordeaux och torsdag Stelton på Vincennes , och förmodligen lördag Orali på Vincennes.

Satu, Nanne, Rosa Bandage
Source: Test