Nu är det bara ett par dagar kvar på min härliga semester här i Mexico, så snart kommer jag tillbaka fulladdad med energi:) 
Tänkte berätta lite om vad som händer På hemma fronten ! 
Först så har Stall Syren handlat in fina Pink Elephant till vårat stall!! Ska bli spännande! Han ska ner till Frankrike och bo där i vårat stall. 
Jag tror att jag har hittat min Rix- häst… Veterinär koll på en i veckan och har en annan på gång också..! 
Fick för ett tag sedan fina Star Advisor Joli i träning. Det finns två andelar till salu i han på Easy KB’s hemsida! 8000kr kostar dom. Han tränar fint och ska alldeles strax ut till start. Mycket stark häst! 
Mr Opal och Manley var jag mycket nöjd med i deras debuter. Båda kommer att starta på Axevalla den 10 mars och med ett lopp i kroppen! Ska bli spännande! 
Har lite nya hästar också i stallet och en av dem, Resaca de Nando kommer också att starta inom kort. Mycket fin italienskt 5 årigt sto. 
Det österrikiska 4 åriga stoet Carame har Kjell Hedvall och Christer Aronsson köpt! Hon tränar bra och kommer att starta i slutet av mars/ början av April! 
Rapsodia Bigi kommer också från Italien och är 5 år. Hon tränar på för fullt i sanden och startar inom kort. Rapsodia är till Salu. 
Lord Rocket lämnar idag min träning , för att gå tillbaka till familjen Frölander där han trivdes bra och tävlade mycket bättre än vad han gör hos mig! 
Nantucket skulle ha startat i Paris men ett skutt i hagen för mycket och ett ” blåmärke ” som han fick satte stopp för det.. Han startar cirka om en månad igen skulle jag tro. 
Unala anmäls hela tiden men har svårt att komma med. Akando duktig 3a från dödens senast ska ut om cirka 2v. 
Marshal Hackstable och Jeepster ska ner till Cagnes Sur Mer och tävla den 6/3 . Båda känns fina. 
Bild nedan
Pink Elephant 

Satu pussar på Nanne och Jeepster i hagen 

Och ett Hej från mig i Mexico!! 
Source: Test