Hockey: Har varit fin och laddad i träningen på slutet. Idag 7/8 var vi in till axevalla för att visa upp dom banan vilket gick jättebra. 

Kemas lady: Blir allt större i kroppen men tränar trots det väldigt bra och var även hon in till axevalla 7/8 där hon utförde sina uppgifter klockrent. 

Höwings Tiffany: Har fått träna på senaste tiden och det har gått bra efter att ha varit borta så länge ifrån träningen. 

Superblood Avista: Har vaknat till liv i träningen på slutet. Gick ett bra rundbanejobb i fredags och kommer gå rundbana på Åby imorgon torsdag. 

Carlos Quickly: Gör små framsteg i träningen, sakta men säkert. Kommer att gå rundbana på åby imorgon (torsdag) för att se hur han är på en tävlingsbana och vad vi ska hitta på för att få han mer klockren i travet. 

Unico broline: Tränar på bra efter kastrationen. 

Palais bourbon: Har blivit väldigt laddad hemma och på tävlingsbanan på slutet. Startade i söndags, då gjorde han återigen en bra prestation som tvåa. 

Valkyria: Har kommit tillbaka på tävlingsbanan igen efter ett tag borta och nu verkar hon ge tävlingen en chans och har gjort två bra lopp efter det. Nybehandlad nu och har precis kommit igång med träningen igen. 

Signe summit: Lite frågetecken kring henne huruvida hon verkligen vill tävla. Väldigt fin i träningen hemma men vill inte ta ut sig på tävlingsbanan. Väldigt synd!