Victory’s Club: En ny italienare som känns väldigt intressant. En väldigt egen individ som kräver lite utmaningar. Men som är rolig att jobba med och känns fin i träningen. Har för dagen vinterträning i sanden. 

Unico Broline: Har haft mycket strul på slutet. Tränar på hemma i sanden. Gjorde en start i tisdags. Men behövde loppet i kroppen och kommer gå framåt efter det. 

Archipelago Jet: Är nyopererad för lösa benbitar. Har fått komma ut i konvalescent hage och är otroligt pigg o glad för dagen. 

Kemas Lady: Har kommit igång efter vintervilan. Växer så det knackar och ska nu få börja testa att träna på i sanden. 

First Heartbeat: Är en ny trevlig märr som har fått lite vinterlov sedan hon kom till oss. Dels för att repa sig efter en sparkskada, men också för att få lägga på sig lite extra hull om magen och få känns att livet leker lite. 

Super blood avista: Har kommit igång fullt nu efter vintervilan och känns fin och på hugget. 

Signe Summit: Har även hon kommit igång efter vinterlovet. Är ruggigt taggad på allt som innebär att träna och kommer träna på en period i sanden nu innan det bär av mot start igen. 

Valkyria Bob: Har varit igång och startar under vintern och gjort det mer än godkänt. Var bl.a 4 i sin V75 debut för två starter sedan. Fått tuffa lopp som hon har gått framåt med. Har nyligen blivit uppfräschad i lederna och är nu redo att komma igång med träningen igen.