God fortsättning på er alla!

 

Här kommer en liten uppdatering om hästarna!

Sugar Brodda

Ska gå med halskamera på Måndag och sen opereras i framknäna den 10/1, och senare eventuellt i halsen också om det behövs.

Tour Eiffel

Behandlad. Vi letar felet om varför hon inte rör sig korrekt.

 

Doris Palema

Nyopererad och stygnen är tagna. Går i konvalecenthage nu.

Cargo Door

Nyopererad. Går i hage och får snart börja jogga!

 

Pompano Euphoria

Tränar i sanden nu efter behandling. Starklar om cirka två till tre veckor. Känns bra!

 

Gianluca Boko

Startade nyårsafton på Axevalla på V75 och var 5a. Han gjorde det han kunde från det innerspår som släppt. Tränar två lugna idag och anmäls inom kort. Tränar i sanden tills dess. Vi ska pröva monte också så lite provjobb under sadel väntar för honom.

 

Ben G.T. 

Har börjat träna igen. Joggas denna veckan och sen väntar lite lätta intervaller nästa vecka.Pigg som tusan efter den långa vilan!

 

Vichy Grif

Tränar för fullt i sanden efter sin skada i hagen och ska anmälas snart. Pigg och glad!

 

Inka River

Har fått jogga över jul och nyår och ta det lite lugnt då hon är inne i en växtperiod. Får börja gå intervller och träna mot kval nästa vecka.

 

Emilie K.

Behandlad dubbelt sen hon kom hit. Har nu gått två intervaller två gånger och känns fin. Hon får gå lite mer i sanden innan vi anmäler till start.

 

Lutecia

Ståtar med två raka segrar. Behandlad efter den senaste men har nu börjat jogga denna vecka och nästa vecka blir det intervaller i sanden. Startar om cirka två veckor igen.

 

Bagatelle

Vrickade sig innan jul och vi fick stryka henne från den 21/12 på Ax. Bättre nu men behandlad i framknäna. Vila en vecka till, sen ska hon igång igen.

 

Roc Star Joli

Åkte på en halsinfektion i mitten av december som inte ville ge sig. Nu är han åter i träning och han gick fyra intervaller idag och var riktigt taggad och kändes dunderfin. Hoppas på kval i Januari.

Morotai Degato

Vann näst senast och två veckor efter tog han sig inte runt banan. Behandlad och lite vila.

 

La It

Rundbanejobb idag. 2100m-1-25 tempo med 1.20 sista 500m. Bra. Kör ett vassare 1600m nästa fredag och om ok så anmäls hon sen.

 

LaBellaragazza

Joggas och känns fin. Får börja gå intervaller nästa vecka.