Star Advisor Joli

Vann för två veckor sedan på Åby med Andrè Eklundh i Sulkyn. Mycket bra och skönt att han äntligen fick utdelning efter att suttit fast ett par gånger. Vann igen ett montélopp på Eskilstuna i lördags. Tränar på i sanden nu till 1 Dec då blir det gulddivisionen på Jägersro.

 

Uragano

Var 4a i Halmstad senast. Först i tredjespår från 800 och in i mål. Seg men godkänt enligt mig då han höll sig i rätt gångart. Galopp på Axevalla senast. Montekval imorgon på Axevalla.

 

Legoholm Zon

Blev behandlad efter tredjeplatsen på Mantorp. Vrickade sig sen i hagen och drog till ett ligament nedanför kotan. Nytt ekografi idag visar att skadan tar 4-6 veckor till att läka.

 

Inka River

Tränar på fint. Ska in på Axevalla ihop med de andra tvååringarna för att gå ett banjobb i tävlingssulky för första gången  23e  November och om allt verkar bra så anmäler vi till kval.

 

La It

Blev opererad när hon kom hit. Tränat på men har haft svårt att få ork i henne. Startar inom kort.

Labellaragazza

Blandat resultat i loppen. Inte riktigt nöjd med hennes prestationer. Blivit behandlad efter senast och röntgad. En mystisk linje i knät hittades och veterinären vill hon vilar en månad då dom inte med säkerhet kan säga att det inte är en spricka.

 

Superblood Avista

Har tränat på efter operation. Gick 1.26 i näst senaste banjobbet. Gick Banjobb med Tour Eiffel idag, bra! Anmäler till kval den 23e. Lätta intervaller tills dess.

 

Höwings Tiffany

Sjuk vid senaste starten i Halmstad. Jättehög puls efter loppet. utreds.

 

Palais Bourbon

Opererad i somras med jätteproblem med infektioner som följd. Tränar nu 4 intervaller i sanden.

 

Bacan Degato

Startade på Åby för två veckor sedan. Återigen problem med travet. Åtgärdad.

 

Signe Summit

Halsopererad. Allt har gått bra.

Valkyria Bob

Halsopererad och tränas för start. Går 4 intervaller i sanden nu.

Carlos Quickly

Stor tvååring som blev sent inkörd och som växer mycket. Tränar 1.30 på rundbanan. Går 4-6 intervaller på rakbanan. Ska gå rundbana på Axevalla den 23e.

Unico Broline

Toppenprestationer hela Sommaren med utveckling varje start. Kvalade in till svensk uppfödningslöpning i tisdags. Finalen går den 1 Dec. Tränas på lätta rakbanan.

 

Rue Royale

Hängde högertöm igen i senaste starten trots att hon är nybehandlad. kollas och anmäls igen. Tränar bara under sadel.

 

Vicky de Castella

Hade hovbensfraktur i Somras. Åter i träning och tränar bra och tar sig för varje jobb. 4-6 intervaller på lätta banan går hon nu. Rundbana nästa vecka.