Star Advisor Joli

Joggar och rids. Har låga vita. Vi har prövat en ny veterinär-grej nu som ska stärka och få upp de vita blodkropparna. Så vi hoppas på snabbt mirakel. Han är pigg o glad och jag kan knappt hålla mig kvar när jag rider!

Legoholm Zon

Har vilat pga sin ligamentskada. Ska in på ny ekografi på måndag! Håll tummarna.

 

Superblood Avista

Behandlad efter sin första start. Tränar nu i sanden och anmäls om cirka två veckor. Känns fin och ser bättre ut hela tiden!

 

Signe Summit

Gick rundbana idag med La It. 2100 meter i 1.25 tempo och 1.20 sista 500. Låg bra i puls. Nu får hon ett lätt jobb tisdag och ett lite tuffare nästa fredag.

 

Valkyria Bob

Skulle gått rundbana idag men har fått en karledsinflammation. Så hon får gå nästa vecka istället. Har känts jättebra och stark i jobben och är inte långt borta från start. Lite otur nu först fick hon halsinfektion i mitten av december när hon var nästan startklar och nu en riktig karledsinflammation… Men det går ju över!

 

Unico Broline

Fick ta det lite lugnt efter den bleka insatsen senast. Tränas nu för fullt mot Solvalla den 19. Har gått lite snälla intervaller nu för att komma igång men nu väntar tuffare uppgifter för herren! Pigg som tusan och känns fin!

 

Carlos Quickly

Tränar på på rakbanan blandat med rundbanan. Taktar ut ibland och behöver mer rutin och styrka. Känns jättefin när han slappnar av och allting stämmer för han. Ruggigt lågpulsad och bra lungor men behöver mer musklar.

 

Palais Bourbon

Behandlad efter starten i Örebro. Igång och joggar nu igen och ska träna nästa vecka. Anmäls inom kort!

 

Vicky de Castella

Känns bättre nu och tränar på igen. Får fortsätta nöta ett tag för muskler och kondition.

 

Höwings Tiffany

Tränar på. Gick ett rundbanejobb tidigare i veckan men hänger vänster töm. Kändes inte bra idag heller i två intervaller. KOllas upp.

 

Rue Royale

Tränas efter behandling. Ska börja galopperas i sandbacken när vädret blir bättre.