[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jvdu3teb’ admin_preview_bg=”]

Nathalie 8/5

[/av_textblock]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_uid=’av-qw8m’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jvdtsk07′ admin_preview_bg=”]

Palais bourbon

Fortsätter att leverera bra prestationer på tävlingsbanan och känns fortsatt fin mellan starterna.
Unico broline: var in till axevalla för ett rundbanejobb förra veckan som var mycket bra. Där fick vi ett kvitto på att hans vintervila/träning har gjort honom gott.

Signe summit

Gick förra veckan 6intervaller i sanden och 4 intervaller (då hon gick två intervaller på vardera rakbana). Känns fin och allt har börjat stämma för henne igen efter en period med mycket strul.

Valkyria Bob

Under uppträning igen efter lite vila. Har börjar gå lite lugna intervaller.

Superblood avista

Under uppträning efter skada. Är numera uppe i 4 intervaller på lätta rakbanan vilket hon gör lätt och benet ser fortsatt fint ut.

Carlos Quickly

Har haft en liten förkylning men är nu tillbaka i full träning. Känns fin och gick ett lättare rundbaneheat i slutet på förra veckan som var ett steg framåt i hans utveckling.

Billy boy brizard

Startade under förra veckan, där det blev galopp i ett försök att hålla ledningen. Men i övrigt så var hästen fin och pigg och tränar på som vanligt till nästa start.

Höwings Tiffany

Fortsätter att mysa i hagen tills vi får ordning på hennes skit i kroppen.

[/av_textblock]