[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jxm9ussb’ admin_preview_bg=”]

Nathalie 2/7

[/av_textblock]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jxm9k8ng’ admin_preview_bg=”]
Hockey Am

Utvecklas fint i träningen där han får varva jobbena på lätta rakbanan med rundbaneheat.

Kemas Lady

Fortsätter att växa och börjar bli bra stor nu. Känns fin i träningen och även hon varvar sina rakbanejobb med rundbaneheat.

Höwings Tiffany

Har gått motion i en månad efter att varit sjuk till och från sedan februari. Har nu äntligen fått gå sitt FÖRSTA ? jobb igen och tyckte det var jätte roligt.

Super blood avista

Börjar närma sig start så småningom. Har fått två rundbanejobb på slutet som har varit bra. Behöver lite mer träning i kroppen innan det är dags bara. Men med tanke på skadan hon fick i hasen i februari tycker jag hon har repat sig bra.

Signe Summit

Har blivit behandlad efter senaste starten och har känts fin i träningen efter det. Kommer starta inom kort.

Valkyria Bob

Börjar närma sig start och har gått två bra rundbanejobb här hemma på slutet. Kommer imorgon (3/7) att gå provlopp inne på axevalla.

Unico Broline

Har efter senaste starten blivit kastrerad och därefter fått halsinfektion som gjort att han har fått vila lite nu i veckan.

Carlos Quickly

Tränar på och har tränat både i sanden/lätta rakbanan och en hel del rundbana. Blir allt bättre i träningen och starkare i kroppen och orkar hålla ihop travet på ett bättre sätt nu än för några månader sedan.

Palais Bourbon

Startade idag 2/7 och gjorde ett bra lopp som 5:a ute i spåren. Har innan dess tränat på bra på rakbanan.
[/av_textblock]