Archipelago Jet: Är en ny italienare vi har fått in. Trevlig häst som dock har väldigt lätt att bli uppjagad. Har tagit det lite lugnt sen han kom då han var rätt vass i munnen men är nu åtgärdad och tränar för fullt numera. Känns stark och fin i träningen.

Carlos Quickly: En stor herre som inte verkar vilja växa klart. Tränar rätt så långa träningspass istället för snabba då han inte riktigt är redo att minska i tempot än men är stark och behöver springa långt för att ta ut sig ordentligt. Har dock insett att han är hingst lite väl mycket nu och har fått en kastrationstid på torsdag 19/7.

Hockey Am: Har fått tagit igen sig lite efter rätt så tuffa träningsveckor hemma och så har han haft lite slem i halsen och därför stått på medicinering. Kommer börja jogga igen nästa vecka.

Höwings Tiffany: Skulle ha debuterat 7/9 efter ett långt uppehåll men då vart kusken (läs Nathalie) lite väl ambitiös och var för tidig över startlinjen två gånger.
Har nu gjort sin ”comeback” på banan 13/9 och gjorde det bra i loppet och kändes fin och alert trots att ha varit borta nästan 1 år från tävlingsbanan. Känns fin i träningen och kommer starta inom kort igen.

Kemas lady: Växer och blir allt rejälare. Tränar på som vanligt här hemma och känns fin. Vi varvar rakbanejobb och rundbanejobb på henne.

Signe summit: Har fått hårdare träning hemma och gått ett provlopp på bra sätt.
Testade att starta henne 7/9 i breddlopp med en del utrustningsändringar och då visade hon äntligen lite inställning till att vara med i loppet och gick o vann! Tränar på som vanligt efter starten och kommer snart att starta igen.

Super blood avista: Har äntligen fått komma igång o starta lite efter ett par år av mycket strul och otur. Var duktig som trea i sin comeback och näst senast trampade hon upp i ryggen på hästen framför när den galopperade o drog tvärnit. Startade i fredags 13/9 och tog då en spets och slut seger på Årjäng!

Unico Broline: Har blivit kastrerad och gjorde första starten som valack 7/9, då gjorde han det bra som 4:a över 2600m för första gången. Startar på tisdag i kriteriekval. Känns fin i träningen hemma.

Valkyria Bob: Har känts stark en längre period hemma i träning och har nu äntligen börjat blomma ut lite på tävlingsbanan. Har nu startat både 4 och 13 september och då vunnit båda loppen på bra sätt!