I denna träningsrapporten kommer ni nu få börja lära er smeknamnen på hästarna också:)

Rue Royal

Nybehandlad och till Salu. Svår och lite elak att köra hemma. Fart finns.

Valkyria Bob
Tränar på fint efter halsoperation. Låter ingenting i halsen längre. Tränar 4 intervaller i sanden i tempo 45 till 35 nu, och ska börja blanda in 6 intervaller så hon går varannan gång en fyra och en sexa. Känns bra!

Unico Broline
Inkvalad till Uppfödningslöpningen den 1 Dec. Tränar på som vanligt med intervaller på lätta rakbanan i tempo 40-28. Kommer gå ett vassare jobb nästa måndag.

Carlos Quickly – ” Quickly”
Gick 4 intervaller på ett bra sätt på lätta rakbanan senast i tempo 40 till 28. Jogging torsdag och på fredag blir det rundbanejobb på Axevalla med de andra tvååringarna.

Palais Bourbon – ” BOBO”

Gick en tuff 6a i sanden i Måndags på ett bra sätt! Rundbanejobb nästa vecka väntar och om bra då startar han snart! Skönt då han varit borta väldigt länge pga operation.

Vicky De Castella- ” VICKY”

Tränar på på den lätta rakbanan. För att få ork och tempo ( haft hovbensfraktur). Blir bättre för varje gång. Hon har bott ute i lösdriften där hon trivs så bra men då hon blivit väldigt tuff och elak mot sina kamrater vid fodring så har hon nu fått komma in på box.

Höwings Tiffany – ” Fanny”
Hade som sagt hög puls efter senaste loppet men inga fel har hittats. Tränar på och vi letar efter lopp. Hon går i sandbanan.

Signe Summit ” Signe”

Har blivit av med stygnen efter halsoperationen och får snart börja gå i en stor hage igen! Hon är pigg och glad, och hon har även blivit kollad i benen av veterinär nu när det ändå blev vila så snart kan vi börja träna en tillfixad Signe!

Super Blood Avista–” Bodil”
Anmäld till kval efter många om och men! Spräckte såklart en tand i lördags men det ser mycket bättre ut nu så jag tror inte det ska vara några problem med att kvala henne fredag!

Inka River – ” Inka”
Tränar på lätta rakbanan. Fyra lugna i måndags på bra sätt, och joggas emellan sen blir det rundbana på Axevalla på fredag med de andra tvååringarna på fredag. Ska bli spännande!

Legoholm Zon -”Lego”
Vilar på grund av sin ligamentskada. Omröstning sker just i detta nu via Easy K.B. om det ska bli avel eller fortsatt tävlande.

Star Advisor Joli- ” Staren”

Tränar på i sanden som vanligt! Fin och pigg! Ska ut i gulddivisionen på jägersro den 1 Dec.

Carlos Eagle
Ska också in på Axevalla och gå rundbanejobb på fredag med de andra tvååringarna. Hon är stor och rejäl och kommer att behöva mer tid men hon tar sig riktigt bra! Stort härligt steg!

Uragano
Montekvalade på Axevalla i fredags på ett riktigt bra sätt. Han var jättefin under sadel!
Letar ett bra montelopp men inte lätt! Tränar på i sanden däremellan.

La It
Har haft en förkylning nu som är på väg över. Hon joggas i början av denna veckan och ska gå intervaller på fredag. Hon ska anmälas snart.

Labella Ragazza
Ska vila en månad för en konstig linje i knät som upptäckts på röntgen.