Förra torsdagen vann äntligen Vichy Grif på Örebro med Andre Eklundh i sulkyn. Jag befann mig då i Österrike med ägarna till Vichy som bjudit ner mig på trav och skidor över helgen. Gissa om vi lyfte taket i restaurangen!!!!

Lite bilder från en riktigt härlig helg i travets tecken!!!

Lutecia

Lutecia startade på Solvalla på V75 och var mycket bra 4a i ett lopp med 200,000 till vinnaren! Hon utvecklas verkligen den här Love-You märren !!!!

Doris Palema

Doris Palema har fått börjat att röra på sig efter sin operation! Hon är pigg och är glad över att vara tillbaka i vagnen!

Legoholm Zon

Även  Legoholm Zon har börjat träna och joggas än så länge !

Vasco

Tvååringen Vasco ( Red Red Red -Bold Eagle) var riktigt nöjd med att hitta foderkärran på väg tillbaka från duschen

 Hold the Line

Även tvååringen Hold the Line  (Joke Face – Workout Doll) som är andelshäst ( finns andelar kvar) sköter träningen på bästa sätt!

Carlos Quickly

Den här snyggingen, Carlos Quickly växer så det knakar! Han har tagit det lite lugnt nu men ska börja allvaret igen imorgon

Kemas Lady

Tvååringen Kemas Lady efter Timoko, en riktig dansös och känns toppen!

Roc Star Joli

I torsdags gjorde Roc Star Joli tävlingsdebut och det blev seger direkt!!!! Riktigt bra uppfattning visade han och han ska bli riktigt kul att följa!!!

Ludde o Hallå hade lite dragkamp i fredags 

Sen avslutades denna veckan med att kommentera V75 på Axevalla och fira med familjen Kajsa både födelsedagskalas och segrar!!!!