Då har det blivit Nytt År! Julen är avklarad och nu känns det som det går åt rätt håll igen, Snart är det Prix d`Amerique, sen Elitloppet och sen drar den sköna sommaren igång igen!

Under 2018 tycker jag det mesta gick fel. Hästarna var dåliga utan att vi kunde finna ut varför och det var jobbigt. Vi flyttade i Mars in i det nybyggda fina stallet och nu känns det som vi  arbetat in oss i det nya stallet och nu känns det riktigt bra. Gården börjar ta form och fikarummet är snart klart!

Väldigt mycket hände under 2018, både bra och dåliga saker. Vi vann några fina v75 segrar , Legoholm Zon hade en grym vinter. Star Advisor Joli vann fina lopp och tjänade bra pengar som vanligt, Anna Mix vann bland annat Olympia travets montelopp och vi kvalade in en häst till ett klassiskt lopp. Unico Broline till Svensk Uppfödningslöpning.

Jag måste ändå på något konstigt vis vara nöjd med nästan 3.3 miljoner inkört till stallet och 30 segrar.

2017 hade jag ett kanon-år med 3.8 miljoner inkört och 39 segrar, det skiljer inte så mycket från detta året trots att det känns som att inte en häst sprang,,,,

Nu blickar vi framåt och det känns positivt!

Jag vill ge en extra eloge till min personal som är fantastiska och lojala.

Bilden är tagen på julafton.

Hallå Ja  fick också Julklapp av Pappa!

Star Advisor Joli i kvällssolen!

Palais Bourbon ( Bobbo) Fick extra kärlek av min ”lillasyster” Louise

Ettåringarna har blivit vaccinerade och fått lite vila över nyår men nu kör vi igång igen. På bilden är Hold The line och Vasco.

tre hästar blev sålda och har lämnat oss. Saphire Horse, Uragano och Virginia Lux. Vi Önskar dem lycka till i sitt nya hem.