En sammanfattning av vad som hänt senaste veckorna!


Unico Broline

Unico Broline fick äntligen vinna. Efter en sämre prestation i kriteriekvalen där han inte gick att känna igen så var kan kanonfin på halmstad och vann mycket lätt!


Artegna Jet

Artegna Jet var mycket duktig som 2a på Axevalla senast och det känns som det riktigt börjar lossna för det här fina treåriga stoet. Imorgon startar hon på Jägersro.


Hobby d’liton

Hobby d’liton gjorde en bra debut hos mig som 2a men blev sjuk efter det och det tog ett tag innan han kom till start igen. Men han fullkomligt mosade motståndarna och vann mycket lätt! Start på halmstad nästa!


Star Advisor Joli 

Star Advisor Joli gjorde det jättebra i lördags i SM monte. Dock fick han inte ledningen där han är som bäst men han krigade till sig en 3e plats. Han gör oss aldrig besvikna!!!


Superblood Avista

Superblood Avista galopperade på Åmål senast av orutin men känns riktigt bra nu! Ska ut på Halmstad på måndag igen !


Ettåringar

Ettåringar har det blivit en del av och nu är vi uppe i 10 stycken!
Zmarta Tim, Denali Doc och I Love you Sisu har kommit in i träning och Rampant samt Pain Train inhandlades på Åbys auktion för nya ägare!


Vichy grif

Vichy grif vann på Eskilstuna lätt med Erik Adielsson i sulkyn. Hon ska starta igen på Solvalla den 23/10. Tränar fint!


Signe Summit 

Signe Summit fick en halsinfektion efter sina två segrar och nu passade vi på att kolla upp benen också! Hon är snart på banan igen!


Tvååringar

Igår kvalade vi två tvååringar som vi haft sen inkörning. Hold the Line är lite stor och tung och tog en galopp i början men travade runt sen på ett tillfredsställande sätt! Han får träna på nu och starta som treåring.
Platinum Tile tog också en galopp för hon blev rädd för något på publikplats, men sen flög hon fram och vi var mycket nöjda. Vi satsar på start inom kort!