19/11 Då var det Måndag igen!

En ny vecka började idag och en hel hög med hästar har tränats och det var till belåtenhet. Sandbanan var underbart fin att köra på idag och hästarna fick kämpa lite lagom:)

Känns allmänt uppåt med formen på både de fyrbenta och tvåbenta!

Signe Summit har blivit av med sina stygn idag efter halsoperation och igår blev Superblood Avista av med en bit av sin tand, inte riktigt planerat men snälla tandläkaren Johan Lund kom hit en söndag och hjälpe stackars ” Bodil” som råkat dela en av sina tänder mitt itu.

 

Palais Bourbon har haft all otur i världen men är nu snart startklar. Det är en härlig individ men som haft så mycket otur i livet så jag hoppas han kan komma igång nu och få starta på regelbundet i vinter!

Ska bli spännande på fredag också då vi åker in till Axevalla med 4a tvååringar och kör lite fort.

Roc Star Joli, Carlos Eagle, Carlos Quickly och Inka River.

 

Inka River

Jag anmälde Vichy Grif idag till Axevalla, spår 8/1640 auto…suck! Pompano Euphoria fick i alla fall spår tre volt på tillägg på Örebro på söndag, det är ändå okay.

Kul att J-M Bazire visar varje dag att han är kung i Frankrike. Verkligen en sulkyartist utöver det vanliga. Förutom att ratta in en häst över mål med hjärnblödning för ett par år sedan ( och dessutom komma tillbaka mer än tre gånger så snabbt än det någonsin borde varit möjligt) så styr han in en häst som 5a sittandes halvt på sulkyn efter att han borde fallit ur, och skrattar lite lätt.  Dessutom leder han Ligan som kusk som vanligt även om Yoann Lebourgeois är hack i häl och flåsar. Men det är i alla fall en av favoriterna att följa under vintermeetinget. I mina ögon världens bästa kusk.

Igår rev jag och Kimmo, och min kära Kusin Stefan ner taket invändigt i gamla ladan, dem ska nämligen komma och börja bygga vårat fikarum/vilorum/wc/dusch där nu till veckan! Förhoppningsvis så står det klart till Jul:) Det hade varit den bästa julklappen i hela världen tycker nog både jag och personalen.

 

Kusin Stefan nöjd trots att han bara gjorde 30%

 

Det tråkiga idag var att underbara individen Bacan Degato åkte. Han är såld till Belgien. Hoppas han får det bra.

 

Vi Hörs Närmare Jul:)